joe lynn turner 

kapat
  1. uludağ üniversitesi bahar şenliklerinin son gününde cem köksal'la beraber kulaklarımızın pasını silen eski deep purple solisti.
    #251645 (anthrax, 16.05.2006 20:03)
  2. john lord'un "o purple'ı bon jovi yapmak istiyordu" gerekçesiyle gruptan çıkarığı ama gönüllerimizden çıkartamadığı, uludağ üniversitesi'ndeki konseri ile üniversiteyi kutsal topraklar haline getirmiş, geçen yıllar ile biraz kilo almış, yüzü buruşmuş fakat sesi ve performansı ile hala yürek hoplatan, bana aylardan sonra deep purple t-shirt'ümü giydirip avazım çıktığı kadar haykırtmış, allah uzun ömür veresice solist.
    #252210 (koko, 16.05.2006 23:00)
  3. "deep purple - love conquers all" ve "rainbow - I surrender" dinlenecek olursa hakkında bir fikir sahibi olunabilecek efsane vokaldir. Bu gruplara çok şey katmıştır.

(bkz: Ian Gillian)
    (bkz: rainbow)
    (bkz: Deep Purple)
    (bkz: Cem Köksal)
    #676473 (BlindGuardian, 29.09.2006 09:29)
  4. Cem Koksal'ın çıkacak yeni albümünde de yer alacak eski toprak vokalist.Aynı zamanda Yngwie malmsteen'in oddysey albümünde de vokallerde yer almıştır.
    #1255254 (kahverengi, 04.02.2007 01:52)
  5. 2006 soundwave edirne ayağında şebnem ferah ile yaptığı knocking on heaven s door düetinde beni benden alan canlı performansı dehşet kişilik.
    #1696342 (atinalitimon, 28.05.2007 14:13 ~ 14:14)
  6. tanistiktan 2 ay sonra karsilastigimizda adimi hatirlayarak beni benden almis muhabbeti sahane olan guzeller guzeli insan.

bir de gay degildir, aksine tas gibi bir kiz arkadasi vardir. hani agzimiz sulanmadi da degil...
    #2627159 (blackmore, 25.11.2007 03:01)
  7. rock tarihinin en önemli vokallerinden biridir turner. 2 ağustos 1951 de new jersey'de doğmuştur. joker vokal görevindedir bu nedenle ismi bir grupla özdezleşmemiş, aslında hak ettiği konuma gelmemiştir. inanılmaz bir sesi vardır canlı performansı çok başarılıdır. rainbow, deep purple ve malmsteen'e yaptığı vokallerle hatırlanır genelde. malmsteen'in en iyi vokalidir diyebilirim (1988 odyssey albümündeki vokaldir) yeteneği tartışılmaz ama kariyeri tartışılır. planlanmış bir kariyere sahip olsaydı şuan tüm zamanların en iyi vokallerinden biri sayılabilirdi ama yetenek olarak daha iyi olduğunu iddia edebileceğimiz birçok vokalin gerisinde kalmıştır.kendisi ülkemize de gelmiş ve ülkemizin iyi gitaristlerinden olan cem köksal(virtüöz değildir arkadaşlar. türkiye'nin en iyilerinden biridir ama büyük gitaristlerin yanına yaklaşamaz) ile üniversite konserlerinde yer almıştır. 'malmsteen ile çalışamayacağım kesinleşince cem'in teklifini kabul ettim' demiştir.
    #3386375 (johnnyturhan, 12.05.2008 03:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

joe lynn turner başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. joe lynn turner ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu joe lynn turner nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about joe lynn turner. Copyrights of the articles are belong to their authors.