joe absolom 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. jo
  2. jo bench
  3. jo burg
  4. jo jo
  5. jo jo mayer
  6. jo malone
  7. jo nesbo
  8. jo odagiri
  9. jo wilfried tsonga
  10. joachim antonisz wtewael

© 2008 - uludağ sözlük

joe absolom başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. joe absolom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu joe absolom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vicdan » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » ergenekon un dinci kanadinin olmamasi » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » nisantasi nda takkeyle gezme ozgurlugu » george mikan » serdar ortac » derdim coktur hangisine yanayim » charlie and the chocolate factory » the chosen pessimist » derealizasyon » suha ozgermi » uludag sozluk moderasyonu » arbalet » buy more » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » kafede yiyisen ciftler » yaran okuyucu yorumlari » derdest » esofman ipini kemirmek » cagrisim » agir bir hastalik gecirince imana gelmek » kara hilal » facebook ile dalga gecen ezik tipler » ozgur sozluk » deli osman » muz kokulu sampuan » metrodaki guzel kiza asik olmak » buyumek » radyo sol