jkofte 

kapat
  1. bir sozluk yazari *
    (aabi, 03.06.2006 19:32)
  2. kullanici adinı kofte yapacakken, yanlışlıkla k harfinin komşusu j harfine de basıp, bu şekilde kaydolan yazar. *
    (salca, 17.06.2006 17:29)
  3. okunusu cigkofte gibidir.ilginctir.
    (posion, 17.06.2006 17:30)
  4. aslında yalnışlıkla j ye basmak değil de jr ın r sini yazmaya üşenmiş koftedir. evet, realde de kendisine kofte denmektedir.**
    (jkofte, 16.07.2006 09:55)
  5. bir paris hilton hayranı. (bkz: msn de ne dinliyorum ozelligini acan tipler) (#281093) *
    (ridrid, 14.10.2006 13:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ali ekrem bolayir » kutuphane haftasi sloganimiz » aby » devils advocate » helezoni » convers mi konvers mi converse mi cikmazi » boga burcu kadini » badehane » kapi » truman capote » cirozname » berthe sylva » progressive » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » blu ray » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » restless heart » blood of hatred » halsizlik » raki masasina oturdun iste » beyaz atli prens beklemek » 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci » new york knicks » daha iyi olmaz miydi » anastasia myskina » ne me quitte pas » universiteler sosyal forumu » kizilmaske » rapidshare a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa