jironden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ji bo asiti u azadi serhildan
  2. ji hyun jun
  3. ji min re ave binin
  4. ji sung park
  5. ji yeon
  6. jia qinglin
  7. jian gui
  8. jiantizm
  9. jiao
  10. jib boom

© 2008 - uludağ sözlük

jironden başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tayyip erdogan dunyaya basbakan olsun kampanyasi » din sorununa devrimci yaklasim » unutulmayan film replikleri » 319 kd askere gidecek sozluk yazarlari » yaran cd ci diyaloglari » phan thi kim phuc » kucuk ibo nun yengesi » efes pilsen samsun bayisi » denize dogru » nalet olsun icimizdeki seri eksi oy veren ibneye » the northern hemisphere » galatasaray in uefa kupasini almasi tesaduftur » el mutemid » aynur dogan » jean christophe grange » seovinin gelecegi » nevada » mustafa ekmekci » okula luks arabalariyla gelen ogrenciler » 4 yasinda cocugun ismail yk hayrani olmasi » 4 eylul » temayuz etmek » israrla hugo yu cevirmeli telefondan arayan cocuk » bkz ayarcilari » mayis sikintisi » simdi biz seninle » sozluk habitati » kendine kulup bul » nazli » ozurlu gencin yasama sevinci » sirp » kalbe ben » bir ayriligin anatomisi » esra erol » beyaz zenci » house md » turkiye de siyaset » jumbo catal bicak seti » language » youtube » seri cay veren ibne » matias emilio delgado » sopho khalvashi » ufolarin insan yapimi olma ihtimali » besinci siniftan sonra ogretmene hocam demek » madimak oteli » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » imf » hable con ella » amme hukuku ve devlet nazariyeleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa