jimjime hendrix 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 25.03.2008 16:14)
  2. #3195257 entrysiyle beni yarmıs hosgelmiş yazar.
    (akrep insani, 27.03.2008 01:24)
  3. benim cimcimem gibi bir şey.
    (hendrix, 27.03.2008 01:58)
  4. kiz kacirmaya niyetli yazar kişisi. 56 chevrolem, smith wesson altı patlarım ve rıdvan yazılı t-shirtümle emrindeyim.
    (akrep insani, 27.03.2008 02:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» suruden ayrilan idealist kuzu » torrent search toolbar » sabri sarioglu nun ac milan a transfer olmasi » karsit gorusteki dost » kaynima kaydim » cok satan » kralice 2 elizabeth » erkan dogan » bu ne bicim hikaye boyle » sunnet inancinin ortaya cikisi » ayar verdigini sanmak » candan ercetin » ozan arif » insanin icini burkan vecizeler » zina eden maymun » pencere caminin bugusu » yatagan in tarihi eserleri » marlon brando » ikili iliskilerin guclendirilmesi » bora kozanoglu » sumer mitolojisinde insanin yaratilisi » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » evrendeki en uzak galaksi » yeni baslayanlar icin bebek » baslik kliselerimizin meshur olmasi » siberalem » vize nin tarihi eserleri » uefa euro 2008 » kas yapayim derken goz cikarmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa