jesse washington 

kapat
  1. Teksas eyaletinin Waco kasabasından yaşamış, beyaz bir kadının tecavüz ve cinayet sanığı olduğu iddia edilen 17 yaşındaki zihinsel özürlü kimse. CEzası ile şöyle verilmiş! : ilk önce cinsel organı ve bacakları kesilmiş, daha sonra da belediye başkanı ile şerifin de dahil olduğu bir güruhun tezahüratı arasında diri diri yakılmış. Bir görgü tanığının anlatımı şöyle ; " Washington, kürek ve tuğlalarla dövüldü. Hadım edilip kulakları kesildi. Bir direğe geçirilmiş zincire bağlı olarak ateşin üzerine sarkıtıldı. Feryatlar içerisindeki çocuk can havliyle kızgın zincire tırmanmak isteyince de , zincire sarılan parmaklarını kestiler"... ve aşağıda linkini vereceğim fotoğraf da sıradan bir fotoğraf değil. Bir posta kartı... Kartın arkasında da şunlar yazılı : " Bu bizim dün akşamki barbekü partimiz. Resimde solda görülen benim. Oğlunuz."

kaynak: http://en.wikipedia.org/w...g-of-jesse-washington.jpg
    #2555185 (aura, 04.11.2007 17:24)

© 2008 - uludağ sözlük

jesse washington başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. jesse washington ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jesse washington nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» barack obama » keneyi gorunce yapilacaklar » ikariam » ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim » bejan matur » taksimetres kizlar » ogrencinin savunmaya gectigi anlar » adalet » goz kapaklarinin ters cevrilmesi » filmlerdeki bilgisayar programcisi ezik tip a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games