jenga 

kapat
  1. Marangozların ustalıkla hazırladıkları tahta parçaları eşliğinde oynanan ve dokundugunu çekmek zorunda oldugundan gozlem yetenegini ölçen, yıkanın dizmesi kuralıyla daha bir zevkli hale getirilebilinen eglendirici imece usulü oyun
    (Adriano, 01.08.2006 00:52)
  2. pek bir eğLenceLi.eL yatkınLığı isteyen.bodozLama asLa oynanmayacak oLan oyun.rekLamLarında insanLar "jenga jenga jengaaaaaa" diye bağırıyorLardı *
    (Tucimania, 01.08.2006 00:58)
  3. (bkz: cengaver)
    (kerrat cetveli, 01.08.2006 01:02)
  4. insan hayatını anlatabilecek derecede derin anlamlar yüklenebilecek kadar güzel bir oyun.
    sizce de öyle değil mi? *

hayatımız jenga misali önce elde etmek, toplamak, biriktirmek ve üst üste dizmek yükselmek için çabalarız.

işte jenga hayat felsefesi burda başlıyor. insanın genlerinde olan doymama aza kanaat etmeme ve açlık duygusu yüzünden daha fazla yükselmek için aralarını boşaltırız..

sonrası mı? bir bakmışsın ben yokmuşum..!
    (eşşağan ala gazuğu, 04.10.2006 15:03 ~ 25.05.2007 01:37)
  5. hepsi birbirinin aynısı tahta parçalarıyla oynanan , dokunduğun parçayı çekmek zorunda olduğun , 30. kattan sonra işlerin zorlaştığı , 36. kata gelmenin toplum tarafından büyük başarı sayıldığı , kalabalık bir grupla oynanması halinde daha fazla zevk alınabilecek ve oynanırken en az bir defa grubun en gıcığı tarafından yıkılacak zavallı kule oyunu...
    (enrique, 26.03.2007 02:02)
  6. -hadi abi başla.
    +bi saniye düşünüyorum.
    -satranç mı oynuyoz lan!
    (bkz: yaşanmış gerçek hikayeler)
    (jenga, 26.03.2007 22:13 ~ 03.04.2007 14:38)
  7. emniyet kemeri takmamı mecbur kılan hız tutkunu yazar.
    (flyaway, 30.04.2007 10:53)
  8. dobiş parmaklıların oynamakta zorluk çektikleri oyun. parmak girmiyor bir türlü. sürekli ikisini birden itiyor adam...
    (nikim yok benim, 08.05.2007 01:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» levon capan » cevirisi aslindan guzel olan siirler » lebron james » metal archives » pasinler in tarihi eserleri » owl » migfer » uludag sozluk moderasyonu » yastiga kafayi koyar koymaz uyumak » telis » yoshimitsu » tag heuer » slav kavimleri » tabu diyaloglari » 06 gel 31 » hinis in tarihi eserleri » mizikci baykal » o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi » huseyin celik » maraton a kapatma cezasi » shamrain » x sensin y de sana girsin » yaprakla kurek arasindaki farklar » starbucks a gitmeyi sosyal statu zanneden andaval » tarihdegilhatalartekerrureder » sulama cihazi mantigiyla calisan erkek boynu » sarki sozlerinin her satirini ayri baslik yapmak » oldboy » facebook a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa