jellyjam 

kapat
  1. Ruhun Gemisi'nin resmi bass gitaristi, fender aşığı olduğu kadar fender'in hakkını da verebilen, temiz kalpli, kafa muhabbetli, özleyip özleyip muhabbetine doyamadığım, öz kardeşim gibi sevdiğim "ulan acaba harbiden reankarnasyon var mı?" dedirten jaco reankarnasyonu.
    (koko, 06.04.2006 12:03)
  2. simdilerde fender jazz bass ını bi guzel modifiye etmiş, asik insan. bursa'da calismaktan zevk aldigim ender muzisyenlerden. hayatımızın bir bolumunde, soyle 40 yasimiza gelmisken the flame still burns* u calacagimiza soz aldigim duygu insani. dost.
    (rockonbaby, 06.04.2006 12:38)
  3. canım kardeşim benim.
    *
    ya bire bir, ya üçe bir...
    (nevada, 17.05.2006 00:40)
  4. iyi niyetli kalın notaların bir numaralı adamı.
    (riggo, 21.07.2006 20:05 ~ 20:17)
  5. yaşı ile çalabildikleri kıyaslandığında, şaşırmamak olmaz.
    basçı değildir, bas gitarı çalar. srv den scuttle buttin i de çalabiliyor, yanlış anlaşılmasın bas gtr ile değil...gtr ile...
    (yondertree, 11.08.2006 00:20)
  6. bu sıralar kendini müziğe verip birkaç grubu aynı anda sırtlanmış, artık ruhun gemisi'ni denize çıkarmak için beklediğimiz, özlenen, duru şahsiyet, gönül kardeşim.
    (koko, 08.10.2006 15:13)
  7. Eski ve hiç bitmeyecek dost..13 yıllık kadim arkadaşım.Güzel basçı fender manyağı ama bi hata yapıp Trb aldı şimdi kafayı duvarlara vuruyor fender fender diye * gerçek tonun enstrümanda değil parmaklarda olduğuna inanan adam.Çocukluktan mahalle parklarındaki oyunlardan çok zaman koskoca adam olcağımızı kim düşünürdü baro * iyiki varsın
    (akabinde ve detayinda, 29.10.2006 19:59)
  8. Hayvanlar gibi özlediğim, gelişini iple, urganla çektiğim, hayatımda apayrı noktadaki insan.

"ben basçı değil, jaco olmak istiyorum!!!" deyip; "dur ulan bu adam ileride bir efsane olacak?!" şeklinde bizi titreten can kardeşim.

* * *
    (koko, 29.11.2006 13:43)
  9. an itibari ile istanbula ayak basması beklenen.
    -
    nur yüzünü çok özleten yazar...
    (nevada, 12.12.2006 20:07)
  10. fender jazz bass, jaco pastorius, toto deniLdiği zaman akLıma geLen iLk kişi.. geLecek seneLerde adını sıkça duyacağımıza eminim.. öyLe bir bass gitaristtirki şarkıLara anLam katar, şarkıLard ki boşLukLarı çok güzeL doLdurur..

neden görüşemediğimizi ben haLa anLamış değiLim kardeşim.. hayat mı Lan bu?.. *
    (Tucimania, 28.11.2007 21:38 ~ 21:39)
  11. ne düşündüğümü, ne düşünmüş olabileceğimi, ne düşünmem gerekteğini bana söyleme gafletinde bulunup, korkarım istemeden benimle arkadaş olmuş yazardır. kendisine geçmiş olsun artık demek istiyorum.
    (angelofpain, 28.11.2007 23:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alimacgraw » uzayli zombi robot istilacilar » metal gear solid 4 guns of the patriots » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » cok guzel hareketler bunlar » galatasaray taraftari » rosa luxemburg » victoria s secret » erkeklerden igrenme nedenleri » 1594 » pendik lisesi » filthy whore » faruk ayakkabi » fatih urek » gercegi inciten papagan » kralice ikinci elizabeth » 1852 » en yakin arkadasin olmesi » ceddin deden neslin baban » ogretmene mektup » grafis » a s livorno calcio » yolda yururken birden amuda kalkma istegi duymak » zorbey » tom waits » anne entrylerim okunmuyor » hayal » her seyin caresi olarak interneti gormek » park a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa