jeanne de valois 

kapat
  1. affair of the diamond necklace ile bilinen fransız kadın, comtessa de la motte, fransız devrimi'ni başlatan kıvılcımı çakan kadın bir nevi.
    #2716021 (pyndemonium, 19.12.2007 15:25)

© 2008 - uludağ sözlük

jeanne de valois başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. jeanne de valois ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jeanne de valois nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aynadaki yuzunun karsiligi benim » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » chewbacca nin aslinda che olmasi » yaratici fenerbahce taraftari » fener sozluk » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » unlulerin kisisel iletileri » adnan polat in hiriltisi » the enemies of reason » shiro ishii » gaasaray » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » kedikemal » ana baba baci abi kardes gibi zall » michael jackson » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » discilerden nefret etmek icin nedenler » nobetci eksi oycu » samsun » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » death race » call center » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » el kurutma makinesi » zollinger ellison sendromu » bora ebeoglu » subay » yanlis anlasilmis sarki sozleri » iskender pala » no one there