jean paul gaultier 

kapat
  1. birçok ünlüyle çalışan fransız uçuk moda tasarımcısı. herşey bir yana çok hoş kokulu, çarpıcı parfümleri vardır. yıllardır kadın ve erkek vücudu şeklinde tasarlanan bu parfümler, hala tercih ediliyor.
    #659292 (krmyrdsn, 23.09.2006 13:41)
  2. 2005 yılında '' yılın en seksi erkek parfümü '' seçilen markadır. 3 senedir değiştirmeden kullanırım. çok iç gıdıklayıcı bir kokusu vardır.
    #1184688 (cemmm, 21.01.2007 15:31)
  3. tenine uyan erkeği cazibe merkezi haline getiren mükemmel ötesi parfüm.
    o kadar kalıcıdır ki, giyeceklerinizi yıkadıktan sonra bile kokusunu alısınız.*
    hele o şişesinin karizması yokmu, o bile yeter.
    #1463079 (ocaliptus, 28.03.2007 16:26)
  4. fransız gay ucuk moda tasarımcısı.
    ayni isimde harika bir kokuya sahip erkek parfümü.
    #1857843 (jeam, 03.07.2007 14:20)
  5. erkek ve kadın giyim, haute couture, mücevher, çanta, ayakkabı, güneş gözlüğü, parfüm ve kozmetik gibi alanlarda ismiyle markalaşmış 1952 doğumlu moda tasarımcısı. üretken kimliğinin yanında cinsel kimliği son derece sönük kalmakla beraber, tasarımları (defilelerinde şov amaçlı olanlar dışında) uçuk olmanın yanında giyilmeyecek türden değildir.
    #1857897 (fashiondesigner, 03.07.2007 14:34)
  6. uçuk tipi ve kendi gibi tasarımlarıyla modanın önde gelen isimlerindendir. gaultier 2 adlı unisex parfümü tarafımdan severek kullanılmaktadır.
    #2039084 (mitheithel, 30.07.2007 17:40)

© 2008 - uludağ sözlük

jean paul gaultier başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. jean paul gaultier ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jean paul gaultier nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir sehri ozlemek » kirmizi karinca » sikerim ben yatmaya gidiyorum » ciplaklar kampi » adalet » www sex com » cmylmz dvd » bu mu lan » emekli baba ile ayni evi paylasmak » lilian a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci