jean darc 

kapat
  1. 13 yaşında tanrı'dan sesler duduğunu söyleyerek,
    o sırada fransayı işgal etmiş olan
    ingilizlere karşı
    erkek elbisesi giyip savaşan
    fransiz koylu kizi

fransızların birleşmesini sağlamışsa da
    düşmanlar tarafından ingilizlere teslim edilmiştir..
    kilise tarafından dinsizlikle suçlanıp,
    diri diri yakılmıştır..
    çok daha sonra ise azize ilan edilmiştir..
    #335520 (piano-foRte, 10.06.2006 21:15 ~ 21:16)
  2. banko (bkz: Jeanne d'Arc)
    plase (bkz: joan of arc)
    #448825 (berhudarolyavrım, 22.07.2006 03:38)
  3. dini sapkınlık nedeniyle yakılan, hatta başrolünde milla jovovich'in oynadığı uzun ve sıkıcı bir filmi de çekilen yüce(!) kişilik
    #732864 (crazyever, 13.10.2006 19:32)

© 2008 - uludağ sözlük

jean darc başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. jean darc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jean darc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tracy lamar mcgrady » ayar yedim kacayim » destination calabria » eller aglatir » que sera sera » yakisiklim » komunizm » bill wennington » 4 dakika uyarisi » football tycoon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci