jean carlos chera 

kapat
  1. 1995 doğumlu olup tüm dünyaca tanınma seviyesine erişmiş minik brezilyalı topçu.** Gazete haberlerine göre en son manchester united ve porto cherayı transfer etmek için bir biriyle yarışıyorlardı.
    http://www.youtube.com/wa...8sgCSQh4&search=chera + adresinden bu veledi izlemek mümkündür
    #393152 (RVaNi_Cantona, 03.07.2006 01:31 ~ 19.07.2006 15:43)
  2. bizim muhammed demirci'nin bir kaç gömlek daha üstünü olan çocuk. artık nasıl bir şey olduğuna siz karar verin.
    #1428917 (fowler, 19.03.2007 11:46)
  3. top kontrolü, oyun görüşü filan muhammed demirci'ye yakın olsa da, kaleyi düşünme ve şut konusunda muhammed demirci'den daha üstün olan bebe, geleceği parlak bir futbolcu.
    #1807012 (kemalturna, 22.06.2007 20:22)

© 2008 - uludağ sözlük

jean carlos chera başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. jean carlos chera ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jean carlos chera nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oluyorum kederimden » mini etek giymeyi tercih eden kizlar » entry tekrari cift entry » ilhan eraslan » yukselis » photo finish » sen benim geceleri uyudugumu mu saniyorsun memati » andrea palladio » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » tekerlegin icadi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games