je vais bien ne t en fais pas 

kapat
  1. büyük beklentilerle film izleyen biri olmamam sebebiyle yine aynı hisle başladım izlemeye, sonunda ise oldukça başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

--spoiler--
    her şeyden önce ikizlerin hikayesini anlatması münasebetiyle benim için ayrı bir yere sahip olmuştur; ikiz sahibi olmanın ayrıcalığını hissettiriyor sonunda. aslında film sürerken muhteşem oyunculuğu pek anlamıyorsunuz, dönüm noktası gelip de gerçeği öğrendiğiniz anda ailenin yaşadığı bunalımı oyuncuların ne kadar da gerçekçi yansıttığının farkına varıyorsunuz. bu sebeple oturup ikinci defa izlenesi bir film. özellikle baba rolünü oynayan aktörü ayakta alkışlıyorum. başrolü oynayan hanım kızımız* önünde ise saygıyla eğiliyorum, sen ne çıtır ne tatlı şeysin öyle. müziklerse gerçekten bir harika, aaron isimli grup tarafından yapılmış. film boyunca çalıp duran biraz bunalımlı biraz melankolik-hüzünlü sözlerini okuyunca ise mutluluk veren şarkının adı lili, videosu için şuradan:
    http://www.youtube.com/watch?v=wJRh0PlWB6g +
    --spoiler--
    #3757670 (pisluk, 02.08.2008 00:54 ~ 01:10)
  2. sade bir film. oyunculukları, kurgusu, senaryosu, tekniği, müziği sade. ama hepsi aynı anda inanılmaz etkili. çok az bulunur filmlerden.

soundtrack parçası olan "lili" ise durduk yerde adamin amina koyan sarkilardandır.
    #3785368 (skydancer, 07.08.2008 21:44)

© 2008 - uludağ sözlük

je vais bien ne t en fais pas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. je vais bien ne t en fais pas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu je vais bien ne t en fais pas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» raptiye rap rap » uzay » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » magic mushroom » islam da icki yasak mi sorunsali » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » enerji cocuk » insan » rui jordao » piti » butterfly caught » sinir bozucu sorular » yaran olaylar » yaran msn nickleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukte kufur edememek » minik mavi balina » berguzar gokce korel » for the girl » ataol behramoglu » seks sinemasinin esrari » avon urunlerini satan kiz » uludag sozluk hakkinda ne dediler » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » halki ekonomik kriz ile korkutmak » ulmer munster » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » berber salonundaki yanci grup » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » kayseri