je suis la plaie et le couteau 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. je suis a toi
  2. ce que je suis
  3. je suis snob
  4. je suis un soir d ete
  5. je suis malade
  6. je suis le meme
  7. je suis amoureux de toi
  8. j y suis jamais alle
  9. jy suis jamais alle
  10. je pense donc je suis

© 2008 - uludağ sözlük

je suis la plaie et le couteau başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. je suis la plaie et le couteau ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu je suis la plaie et le couteau nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gogusleri 33 kilo olan kadin » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » ipsiz recep » bana bagiramazsin diyen sevgili » docka » iplikci nedim » aksiran teyzeli corega reklami » kisa boylu bayanlar » susuz » unut gitsin » yaran yanlis okumalar » baydin gayri » kim kardashian » pelin batu » stephen appiah in menajeri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » you re a lady » ryan o reily » mevlana » deli » 2008 butonu » besdut deresi kaya mezarlari » araba kullanan erkege oral seks yapmak » seniseviyorumtugba com » canta kullanmayan erkek » yusuf simsek » uludag sozluk e yabancilarin talip olmasi » fatih tekke » via port » kazim koyuncu vs ismail turut » hal yamano