jazz jack rabbit 

kapat
  1. 1995 yapımı platform oyunu.oyunda oynanılan karakter yeşil bir tavşan * ve amacıysa prenses eva'yı zalim kaplumbağadan * * kurtarmak.oyunun 1998'de çıkan ikinci sürümüyle jazz dahada fazla üne kavuşmuştur.*
    #334904 (kekistanlihobbit, 10.06.2006 16:38)
  2. kolları abuk subuk sallanan, agresif görüntüsüne rağmen son derece sevimli olan tavşanın bulunduğu super mario kılıklı oyun.
    #334919 (mozambik tavsani, 10.06.2006 16:44)
  3. bir de bunun kırmızı renkli deli bir kardeşi vardır. hatırlayamadım adını ama süpel bi karakterdir...
    düzeltme:adı spazz mış. *
    #334931 (karga, 10.06.2006 16:47 ~ 16:53)
  4. bu oyunu screen split mode'da herhangi bir arkadaşla oynamak kadar zevkli çok az şey var. 100 elmas toplayıp exit'e ulaşanın kazandığı ve birbirinizi vurup elmaslarınızı dökebildiğiniz treasure hunt olayında ekranı dörde bölüp delilercesine kapışılmalıdır kesinlikle.
    #3174206 (you cant help me, 22.03.2008 00:11)

© 2008 - uludağ sözlük

jazz jack rabbit başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. jazz jack rabbit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jazz jack rabbit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ringo starr » barinma hakki » emo larin sozlugun kapisina dayanmasi » seyh bedreddin » depresyona giren sinek » uyuyan sevgiliyi izlerken sevgiliden tiksinmek » sevgili » fosil sergisi » tayyip e niye bu kadar kufur ediyorlar anne » cop kamyonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games