jater 

kapat
  1. lost üzerine olan forumlarda jack* ve kate* birliğini destekleyenlere verilen ad. skater(sawyer ve kate) taraftarlarıyla pek anlaşamazlar.
    (jater, 10.11.2006 04:53)
  2. (bkz: aaa yazar lan bu)
    (bahdeniz, 10.11.2006 04:55)
  3. üçüncü nesil yazar.*
    (oumar, 11.11.2006 09:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » ogretmene hojam diyen ogrenci » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » abomasum deplasmani » yayladag in tarihi eserleri » camel sigarasina deve sigarasi dememek » can yucel » ilginc dukkan isimleri » el erzurumi » calinmis goruntuler yonetmeni » celebrity deathmatch » revelations » hayata dair ic burkan detaylar » korku icindeyken dile dokulen sozler » isveren prim borclarinin affi » sabahleyin uyanildiginda nihat dogan olmus olmak » sanki bu kiz bana bakti » adobe photoshop cs4 stonehenge » thomas zdebel » tremolo » aglatmayan sogan » hakine nanay dikine nanay » rus ruleti » yamuq » erendira nin acikli oykusu » cin in guneybatisindaki sichuan eyaletinde deprem » doa » feke nin tarihi eserleri » korsakoff sendromu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa