jane fonda 

kapat
  1. 21 aralık 1937 new york.
    siyasal etkinlikleriyle de tanınan abd'li sinema oyuncusu.
    henry fonda'nın kızıdır. ilk kez 1954'te country girl* adlı oyunda babasıyla birlikte sahneye çıkmıştır.
    paris'te sanat eğitimi almış, daha sonra new york'a dönerek fotomodelik yapmıştır.
    1958'de actors studio'da oyunculuk eğitimine başlamıştır.
    1960'ta tall story* adlı filmle de sinemaya geçmiştir.
    #108628 (cikarinbeniburdan, 10.03.2006 12:53 ~ 12:54)
  2. peter fonda nın kardeşi ve bridget fonda nın halasıdır aynı zamanda
    #108629 (panapa, 10.03.2006 12:54)
  3. amerika'nın vietnam savaşını protesto etmek için, kuzey vietnamı ziyaret etmiş sinema oyuncusudur. yanılmıyorsam bir adet oscarı vardır. son olarak hafta sonu cumhuriyetçilerin bagdat'a 20 bin asker gönderme kararını protesto etmek amacıyla toplanan grupla beraber toplantıya katılmış ve bir konuşma yapmıştır.
    #1227280 (adini unutan adam, 29.01.2007 12:59)
  4. ''Film yıldızı olmak bir 'amaç' değildir.''
    #1995704 (ELeCTrO, 23.07.2007 22:57)
  5. son oynadıgı film ve muhtesem oyunculugu ıcın (bkz: georgia rule)
    #2073007 (yalandunyaninsahtekahramani, 05.08.2007 11:09)
  6. AMERiNA MEDYA KRALI ted turner LA YAPTIĞI EVLiLiKLE ŞAŞIRTMIŞ AKTRiS..
    #2073016 (ruhunla sev, 05.08.2007 11:12)

© 2008 - uludağ sözlük

jane fonda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. jane fonda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jane fonda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maldonado nun gol atmasi » kevin keegan » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » akp liysen akp li gibi konus » ibrahim yattara » ask » yom kippur » ido » ekmek yemeden doymamak » burt young » var misin yok musun george bush » senede bir gun » romeo » pgsg » pkk teroru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » titanik misali » sosyallesmek icin yanlis insanlari secmek » aksam oldu huzunlendim ben yine » organik ask » oyuncakbulut » aydogan babaoglu » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » dusunmekte zorlanan insan » doom gibin » terbiyesiz yazar » abwehr » kuresel krizi az hasarla atlatmak » askim sarkim » muhayyile