jandarma ozel harekat 

kapat
  1. çoğunlukla rütbelilerden oluşan bugüne kadar terörle mücadeleye çok önemli katkılar sağlamış jandarma genel komutanlığına bağlı birim.
    #762831 (giray, 22.10.2006 06:05)
  2. Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) bünyesinde, Operasyon, Özel Harekat (JÖH), Arama ve Kurtarma Taburları ile Barışı Destekleme Bölüğü bulunuyor. Operasyon ve Özel Harekat Taburu'nda 124 er rütbeli personel görev yapıyor. Bünyesinde; Dağcılık, Su Altı ve Köpekli Arama-Kurtarma timleri bulunun Arama-Kurtarma Taburu'nun mevcudu 235 kişi. 3 Tabur ile 1 Bölük'ten oluşan JÖAK'ta 700'ü aşkın Rambo yeralıyor. Sadece JÖH Taburu'nda özel eğitimli er ve erbaşlar bulunuyor.
    #1330603 (wurtz, 21.02.2007 17:26 ~ 17:28)

© 2008 - uludağ sözlük

jandarma ozel harekat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. jandarma ozel harekat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jandarma ozel harekat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benjcev » hayvanlar » odev kontrolu yapan ogrenci » ucuncu dunya savasi guncesi » piercinge demir diyen insan psikolojisi » vay benim hayallerim » kaleci sacli adam » yeni baslayanlar icin arabistan » universitelerdeki pkk lilar » fc zenit a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games