james wan 

kapat
  1. saw filmini yönetmiş, yine saw ve saw 3 filminin senaryolarına da yardım etmiş, sadece bu filmle bilinse bile, iyi sükse yapmış genç, malezya'lı, 1977 doğumlu yönetmen... yeni projesi ise, kanki olduğu leigh whannell ile senaryosunu yazdığı dead silence adlı korku filmidir...
    #1230584 (faidelibilgi, 30.01.2007 00:43)
  2. son deönemlerin başarılı olmaya aday parlak yönetmenlerinden. saw daki yönetmenlik performansı son derece başarılıydı. yine senaryo aşamasında da iyi işler yapabileceğini kanıtlamıştır aynı film ile. devamını bekleriz.
    #2113193 (msd, 11.08.2007 16:40)

© 2008 - uludağ sözlük

james wan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. james wan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu james wan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» violet hill » ilgi cekmek icin alayci dini entryler girmek » eski sevgilinin eski sevgilisi » pencereden asagi su dokmek » israilogullari nin sol frame i isgali » ergenekon iddianamesi ni gormezden gelme sanati » bakiniz oyunlari yapan yazar » santiago solari » shadowkiss » bez bebek teki herkesin sevgi pitircigi olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci