james stewart 

kapat
  1. alfred hitchcock'un prensidir bu amcamız..
    #1402427 (beholderr, 12.03.2007 09:36)
  2. ''Ben bir prezbiteryenim. isa inancımı ve izci ilkelerimi hep korudum. Cumhuriyetçi olarak bilinirim. Muhafazakâr bir çevreden geliyorum ve hep bir muhafazakâr oldum.''

''Kendimi biraz daha sertleştirmem gerekiyordu. Westernlerde hem asıl oyunculuğumu koruyup hem de bunu yapabileceğimi fark ettim.''

''I don't act. I react- Ben oynamıyorum. tepki gösteriyorum.''

http://doctormacro.info/M...tewart,%20James-Annex.htm
    #1996265 (ELeCTrO, 23.07.2007 23:59 ~ 24.07.2007 02:48)
  3. ''O benim için Amerika'nın temsil etmesini dilediğim her şeydi: Gurur, dürüstlük ve güven.''
    kim novak
    #1996270 (ELeCTrO, 23.07.2007 23:59)
  4. (bkz: rear window)
    (bkz: vertigo)
    #2574153 (zinani, 09.11.2007 20:57)
  5. biraz utangaç, biraz mahçup, biraz şaşkın, biraz da zoraki kahraman tiplerde hatırladığım ama "kelebek etkisi" benzeri; "ben olmasam noolurdu?" temalı filmi ile (adını hatırlayamadım, iflas eden bi bankacı rolündeydi sanırsam, bilen varsa berigelsin) beynime kazınmış aktör.
    aynı zamanda hugh grant 'in oyunculuğunu benzettiğim şahsiyet
    #2574322 (spectr, 09.11.2007 21:37)

© 2008 - uludağ sözlük

james stewart başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. james stewart ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu james stewart nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marlboro intense » darwin teorisi » sonika » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » al capone » lala huseyin pasa camii » sabaha cok var » solaryuma giren zenci » sarkilari sozleriyle dinlemek » melih gokcek icin opera a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci