jakobenler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. jako

© 2008 - uludağ sözlük

jakobenler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kiki » yapilmis en aptalca dalginlik » sozluk filmi cekilse yazarlari oynayacak artistler » pelin batu » istanbul » her seyi yak » sony playstation 3 » ruya gorurken uyanmayi istemek » bir kelime bir islem » grup mavi ezgi » uydukent » karakol cemiyeti » kurege asilmak » audio cd » kampusweb » before i got my eye out » tipik trakya cocugu » hic gommage yapmayan insan » barbie evi » bir tanem » gecmisi dusunmekten simdiyi yasayamamak » karmasi eksiye gomulup tirmanamayan yazar » gabriel gray » 20 mayis 2008 kylie minogue istanbul konseri » sozlukten sogudum diyenin ihrac edilmesi » no man s land » gercege uygun » bakara suresi » 1 mayista orantisiz guc kullanan iki polis » yagcakmis gibi yapip yagmayan yagmur » yaran entryler » savor » kavgada dayagi yedikten sonra soylenen sozler » tendance » zinedine zidane » turkulerden de caldim » ataturk diktator mudur sorunsali » aramaya usenmek » raul » novoseven » yucel ozenc » metin oktay » yerli yerince » babaya siyasi repliklerle cevap vermek » vaclav sverkos » 7 haziran eskihisar raki balik var lan zirvesi » beni birakin gidip ladin i getireyim » genc bir isadamina » demet akalin in sivilcesi » guzel zengin nazik zeki ve iyi sevisen kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa