jai guru de va om 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar. *
    (scarlet, 09.10.2006 04:58)
  2. (bkz: across the universe)
    (louis cyphre, 09.10.2006 13:37)
  3. akabinde efsanevi söz nothing s gonna change my world ün geleceğini işaret eden bir beatles güzellemesi. anlamına dair bir sürü efsane de türetilmiştir. ayrıca seçilebilecek en güzel nick'lerden biri.. * *
    (nickless cage, 11.01.2007 00:15)
  4. böyle bir hindumsu, böyle bir budistlere benzeyen bir nicki var. * sözlüğün birinci yaşında bizleri yalnız bırakmayan ayzardır kendisi.
    (benden yazar olmaz, 14.01.2007 01:59)
  5. dosttur,tüm üzüntülere tesellidir,bir tanedir.
    (patasana, 26.01.2007 21:05)
  6. beatles'ın bayıldığım parçası across the universe'un içinde geçen muhteşem, iç gıdıklayıcı cümle.
    (1isi, 28.01.2007 23:17)
  7. jai guru de va om john lennon ın yoga muhabbetine girmesiyle türettiği ve rahatlama, konsantre olma amacıyla kullandığı bir cümle.jai guru de va en bilinen tanımıyla sanskritce de "yüce liderin ihtişamı" gibi bir anlama gelmektedir.sonundaki om ise uzatılarak söylenip bir meditasyon havası yakalanmış sanırım.

kaynak: http://www.recmusicbeatle...blic/files/faqs/said.html

bu arada bu cümleyi fiona appleın o yayvan yorumuyla dinlemek de ayrı bir zevk.
    (dukur, 14.02.2007 23:31)
  8. dosttur, kardeştir. zamanında kendisini çok kırmama rağmen benimle iletişimden vazgeçmeyen, sevgi dolu insandır. ayrıca sabrına hayranım.
    (music box, 13.08.2007 11:31)
  9. asabi insan. herşeyde bir kusur bulur. hepimize ağzından oklar fırlatır, hem de aynı anda 10 kişiye yettirecek şekilde. * ama iyidir, çok iyi niyetlidir, ben onu çok iyi anlıyorum, belki o beni anlamıyor şu sıralar ama davranış sebebimi elbet anlayacaktır. * *
    (ringo starr, 27.09.2007 04:46 ~ 04:51)
  10. sabirli, geyik, cici bir insan modeli. 129'da hic cekinmeden yiyecegini ikram eden, bu sirada da aksam ne yenecegiyle ilgili hayalleri paylasan iyilik abidesi insandir. her eve lazimdir.
    (blackmore, 11.11.2007 03:14)
  11. interrail hususunda bireysel planlar yaparak kolektif tasarılarımızı özerkleştiren kaçamak yazardır. yürekten selamlarımı yolluyorum kamuoyu huzurunda
    (balyancho, 03.12.2007 17:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» desperado » erkek arkadasinin lezbiyen oldugunu anlamak » 2008 turkiye gp » john lennon » six pack » sehitler olmez vatan bolunmez » kendini dinlemek » handan » cinar » anka kusu » chelsea yi karsilamaya giden bir grup aslanin sonu » bal ve peynir » ilk opusme agrisi » cinsel organ boyu olcmek » 11 mayis 2008 turkiye gp » 0 » dua » cok sey bilen insanlar » cassio de souza soares lincoln » her sey insanlar icin » ilkokulun vazgecilmezleri » dumanlimusti » hz isa » limit hiz » yaratilis mantigi olmayan hayvanlar » doa » vera lynn » sektor » sound check a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa