jackthegreat 

kapat
  1. dördüncü nesil bir yazar.
    #2173577 (pyndemonium, 21.08.2007 21:19)
  2. 4. nesil yazar, aşmış kişilik! kendisini lise yıllarında tanıma şerefine eriştiğim, her haltla geyik yapabilme potansiyeli olan gerçekten çok yetenekli biri. Ses taklitleri 10 numaradır. yüz mimikleri süperdir. komedyenlik geleceği olacağına yürekten inandığım gelecek vaat eden biri. sonra efendim gitar çalar bu şahsiyet. kısacası 10 parmağında 10 marifet süper bi insan. Azcık kayseri tarafına azcık bulgaristan sınırını geçen hayat felsefesiyle * * * çileden çıkarabilen ama En zor anınızda hep yanınızda olan biri... Bu adamın ömrü geyikle geçicek. her yerde her zamanda her ortamda olucak olmucak heryerde Geyik yapar bizi kırar geçirir. Ara Ara bazı kelimelere ve hareketlere takar ve onlardan kopamaz onlarda komiktir tabii:D

rock&roll müzik tarzıdır. Eski çağ aletlerine Hayrandır * *!!!
    #2198686 (SSGoLDBeRG, 25.08.2007 21:23)
  3. an itibariyle 103 entry'e sahip, 4. nesil hoşgelmiş yazar.
    #2235521 (sanitarium, 31.08.2007 14:57)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

jackthegreat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. jackthegreat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jackthegreat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about jackthegreat. Copyrights of the articles are belong to their authors.