jacksparrow 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar. hoşgelmiştir. captain jack sparrow hayranı olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek *
    (vincent vega, 13.07.2007 00:29)
  2. karayip korsanları serisinde johnny depp in canlandırdığı karakterin adı.

(bkz: johnny depp)
    (bkz: captain jack sparrow)
    (deeP prog, 13.07.2007 00:57 ~ 20:40)
  3. gözümün bir yerlerden ısırdığı yazarcan. eğer o ise gercekten iyi bir yazar kazandık.

edit: o kişiymiş hoşgeldin ciğerim. film arşivine bakıp da koskoca bir ohaa cekilesi insan *
    (kediye kafa atan mucahit fare, 14.07.2007 00:42 ~ 25.07.2007 10:46)
  4. hosgelmis kendisini bir sekilde farketirebilme ozelligine sahip yazar.
    (sabahsabah, 29.09.2007 00:05)
  5. insanların düşünüp söylemediklerini söyleyen yazar gibi yazar..

(bkz: bravo)
    (doubleyou, 30.09.2007 14:55)
  6. muadili zor bulunacak, elindeki inanılmaz kısıtlı imkanlara rağmen, belkide ilk defa, türk silahlı kuvvetlerinde bir e.p. kaydetmeyi başarmış*, duygusal ama bir o kadar da mantıklı müzisyen, pianist, asker, mühendis.
    (koko, 05.10.2007 10:42)
  7. tez elden teskere almasını dilediğim yazar. keza çok da hoş bi yerde yapmıyor askerliği. kolay gelsin.
    (sur duvari, 05.10.2007 14:30)
  8. jojo namdar digiturk kanalında yayınlanan kaptan jack çizgi filmindeki karakterden esinlenmişliği muhtemel, eğlenceli korsan kişisi.
    (cloudynow, 05.10.2007 15:00)
  9. sözlüğe geldiğim gün yazıları ilgimi çeken ilk yazar.izlemeye devam edeceğim efenim.
    (jaspe, 20.03.2008 19:39)
  10. asker doven astegmen olmayı doğru görmüştür.
    (rs ne la, 21.04.2008 23:55 ~ 22.04.2008 00:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gozlerimin etrafindaki cizgiler » gul golge » el erzurumi » sanki bu kiz bana bakti » sigara dumaniyla dolu odanin penceresini acmak » bu sefer niye patladi ben de anlamadim » flash bellegi evde unutmak » mitheithel » evde tek basinayken yapilabilecekler » sirkulasyon » ayrilik acisi » 1 nisanda darbe yapmak » kitap » supertramp » cem yilmaz li uludag sozluk reklamlari » muslima com » sensible soccer » cannes film festivali » frozen by icewinds » penis birligi » cymbeline » anne terligi » guzel gozlu ince dudakli erkekler » kralice nin istanbul da ucak gemisinde kalmasi » contagious » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » hamdi bey vs jacop » star tv » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa