jack daniel 

kapat
  1. amerikan futbolu kolej liginde harikalar yaratan genç quarter back pozisyonunda ki sporcu
    (markasiz, 11.09.2006 14:57)
  2. entrylerinden anladığım kadarıyla, eski türk filmlerini seven, vefasızlık edip değerlerini bilmediğimiz geçmişin oyuncuları hakkında bilgili bir arkadaşımız.
    (ynglan, 18.06.2007 19:03 ~ 19:05)
  3. sonuna "s" harfi gelince sarhoş eden isim.
    (bkz: jack daniels)
    (galapagoslu iguana, 07.08.2007 10:38)
  4. tıp fakültesi son sınıfta okuyan, "tarçın" adında hiperaktif bir oğlu olan, bu dünyada karşılaşabileceğiniz en tatlı insandır kendisi. *
    (minique, 20.12.2007 16:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» chun li » ataturk un takimi fenerbahce yi tutuyorum » kendini yikmak » yarin » bu iste bir ipnelik var ama » kotu adam » sukunet » fulham » hangi top atti lan bu topu » kemal unakitan » z smart » facebook » sevgilinin kokusu » umit karan » maderler gunu » masters of horror » grace » arthur antonios coimbra zico » 5 mayis 2008 youtube a erisimin engellenmesi » cinar » hakan kadir balta » 10 mayis 2008 trabzonspor fenerbahce maci » cihat sener » bal ve peynir » el hilwa di » 11 mayis 2008 heybeliada piknik zirvesi 4 » where the wild roses grow » sazi eline almak » sabri sarioglu nun saclari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa