izzet alkim gur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alkim
  2. alkim kitabevi
  3. alkim uyar
  4. alkim yayinlari
  5. izzet
  6. izzet oz
  7. izzet abi
  8. zil izzet
  9. izzet u ikbal
  10. izzet shoes

© 2008 - uludağ sözlük

izzet alkim gur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. izzet alkim gur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu izzet alkim gur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cag kebabi » irib » erzurum » revenge » smoke screen » hasip ile nasip » kuran i yere atan kizin sonu » disci » sir isaac » entry eksilerken godfather theme dinlemek » net sicarsin » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » tanri nin olmadigi yer » emma shapplin » lindsay lohan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » the beatles brotherhood » private sozluk » babaanne vecizeleri » dusta aglamak » rosa parks » doktor nazim » halayi biz cekeriz mala damat vurur » the best damn thing » kultursuz dinazor » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » sozlukte kufur edememek » hard sun » zorya luhansk » malatya