izmir universitesi 

kapat
  1. --spoiler--
    Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı , 1995 yılında Necdet Doğanata tarafından kurulmuştur.

Vakfın kuruluş amacı , başta yüksek öğrenim alanında olmak üzere ülkemize eğitim alanında hizmet etmek ve ülkemize erdemli, çalışkan, nitelikli yönetici ve elemanlar yetiştirmektir .

Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı nın Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği çerçevesinde yürüttüğü çalışmalar ve hazırlıklar 2007 yılında sonuç vermiş ve izmir Üniversitesinin kuruluşu 18 Mayıs 2007 tarihli, 26526 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan 5656 sayılı Kanun ile gerçekleşmiştir.

izmir Üniversitesi, temelinde yaklaşık yarım asırlık eğitim kurumunlarının sağladığı bilgi ve tecrübe birikimi olan Doğanata Şirketler Grubu nun desteği ve çalışmaları ile kuruluş aşamasına gelmiştir.
    --spoiler--

BÖLÜMLER

iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi
    işletme Bölümü

Uluslararası ilişkiler

HUKUK FAKÜLTESi

Fen Edebiyat Fakültesi
    Mat.-Bilg. Bilimleri Bl.

Mühendislik Fakültesi
    Elektronik ve Haberleşme Müh.

Bilgisayar Mühendisliği

Meslek Yüksekokulu
    Bilgisayar Tekno. ve Prog. Bl.

Elektronik Haberleşme Bölümü

Turizm ve Otel işl. Böl.
    #3658460 (verona, 13.07.2008 14:35 ~ 14:48)
  2. web sitesinde bir ton yazım hatası bulunan yeni universite.
    #3708239 (yumurtanin fircalanmams tarafi, 23.07.2008 16:42)
  3. joomla üzerine kurulmuş bir web sitesine sahip olan,izmir/uckuyular 'da, şuracıkta evimin dibinde olan universite. bu zamana kadar bina fatih dershanesi olarak kullanılıyordu, şimdi binayı yeniliyorlar, izmir üniversitesi olacak. web sitelerini sevmedim, beş para etmez. o dandik joomla temasını kullanacağıma yapim asamasindadir yazıp bırakırım siteyi daha iyi.
    #3772393 (hitman, 05.08.2008 03:37)
  4. sadece adı itibariyle biz izmirlileri heyecanlandıran üniversite. izmir milliyetciligi bilinen bir hadise, ama ve lakin doğru yollarda yürüme umudu bambaşka....
    #3772401 (nevi sahsina munhasir, 05.08.2008 03:41)
  5. izmir universitesine kavusuyor sloganı ile ortaya çıkmış üniversite, büyük ihtimalle öss'de iyi puan alamayıp parası olan izmirlilerin izmir ekonomi universitesine de giremezlerse gitmek isteyebilecekleri üniversite olacaktır.
    #3772437 (the longest journey, 05.08.2008 04:04)
  6. bir yerlerine özel ibaresi konulmazsa, devlet üniversitesi sanıp tercih edip kazandıktan sonra "lan burası özelmiş, nasıl vericem bu kadar parayı, kaydolmuyom s.kerim" diyecek çok fazla saf denyoya tanıklık edecek olan üniversite.

(bkz: istanbul universitesi)
    (bkz: ankara universitesi)
    (bkz: izmir universitesi)
    #3793802 (liber libera, 09.08.2008 17:23)

© 2008 - uludağ sözlük

izmir universitesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. izmir universitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu izmir universitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran okuyucu yorumlari » execute » radikal » kazikistan cumhuriyeti » kufurlu yazmayi seven yazarlar toplulugu » kim bu gozlerindeki yabanci » hayata dair umut veren detaylar » yaran msn diyaloglari » insan insani siker mi hic » rebecca romero a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games