izmir ronaldinho lari gorelim hali saha zirvesi 

/ 2
kapat

1. ronaldinho yok kaka versek olur mu diye diye katılacağım zirvedir.
    #2111364 (ee caylar kimden, 11.08.2007 11:55)
  2. phoibos apollon'a şöyle gitmeden önce sıkı bir ter attırmak istedik ama kısmet olmadı. -gerçi o trabzon'da yeteri kadar ter atacaktır- * sen hele bi gel yiğidim, daha ne zirveler yaparız.

izmirli sözlükçülerin daha önceden çok istediği, uğruna onlarca başlık açtığı* zirvedir. ama bir türlü gerekli organizasyon sağlanamamış ve izmir'de halı saha zirvesi malesef ki yapılamamıştır.

işte size bir fırsat. genç yetenekler sözüm sizlere. şu güzelim izmir günlerinde, serin bir akşamda enerjinizi boşaltmak, yazarlarla kaynaşmak, akabinde başka ortamlara akmak istemez misiniz? istersiniz ... o zaman buyrun gelin bakalım. *
    #2111614 (dolayli zarf tumleci, 11.08.2007 12:34)
  3. eğer gerekli ayarlamaları yapabilirsem, katılmaktan memnuniyet duyacağım zirve. * *
    #2111647 (abberline, 11.08.2007 12:39)
  4. geliyorum diyebileceğim bir zirvedir. yanlız ben futbol oynamayı bilmem futbol

oynamayı yaşarım diye artis bir giriş yaparak cümleme devam edeceğim zirvedir.

ayrıca siz kiralarsınız da biz yanlız bırakır mıyız? canım kardeşlerimdir.
    #2115190 (markasiz, 11.08.2007 22:22 ~ 12.08.2007 12:39)
  5. peçeteye reçete yazan doktor da gelecekmiş. bekliyoruz. ben mi niye yazdım?

(bkz: o şimdi çaylak)
    #2115364 (markasiz, 11.08.2007 22:53 ~ 12.08.2007 12:39)
  6. bu zirveyi kaçıracağımı sanmıyorum, ben de varım dedigim zirvedir.
    #2115421 (Derek, 11.08.2007 23:03 ~ 23:11)
  7. yıllardır maç yapmamama rağmen gelmek istediğim zirvedir. bir sorun çıkmazsa ordayım.
    #2115717 (sivrisinekvekaranfil, 11.08.2007 23:56)
  8. ronaldinhoların terini silerek, su ihtiyaçlarını gidererek ve baklava yedirerek dahil olabileceğim zirvedir. *. *
    #2117670 (darksideofthepink, 12.08.2007 13:10 ~ 13:11)
  9. deatly'nin gelip;
    hakemin gözüne gözlük cebine uludağsözlük diye pankart açmak istediği zirvedir.
    #2123881 (deatly, 13.08.2007 13:33)
  10. katılımcıların kesinlikle gelecekse geliyorum demesi gereken zirvedir. öyle hacı ben gelirim diyipde gelmemek tamamen yapılan bir ayıptır. ana bacı muhabbeti kat-i dir.
    #2124523 (markasiz, 13.08.2007 15:20)
  11. bizim gibi gençleri halılarda görmek isteriz zirvesi.
    #2128221 (markasiz, 14.08.2007 00:21)
  12. seyirci olarak da katılım gerçekleşebilir. "yok hacı ben oynamam bakarım öyle" diyenler

için alternatif fırsatlarımız daima varır.
    #2128309 (markasiz, 14.08.2007 00:36)
  13. yedi kıtanın futbola susamış çocuklarını kutsal topraklarda buluşturacak zirve. gelemeyenler çok şey kaçıracaklar.
    #2138807 (chazsmyr dhuunyl, 15.08.2007 18:41)
  14. peçeteye reçete yazan doktor unda katılıp 8-10-15 gol atacağını düşündüğüm zirve. ayrıca oyunda bir doktorun olması oyuncuların can sağlığı açısından yararlı olacaktır.
    #2138825 (replica, 15.08.2007 18:44)
  15. bayan yazarlardan halı saha kenarında veren yazar'ın da geleceği zirvedir. son bir kişiik yer için acele etmelisiniz.
    #2140621 (markasiz, 16.08.2007 00:13)
  16. tek yazarlık kontenjan kaldı ve tek yazar bile maç yapma isteğinde değil mi lan zirvesi.
    #2145711 (markasiz, 16.08.2007 22:41)
  17. boş yer kaldıysa katılabilecegim zirvedir.
    #2146818 (italian83, 17.08.2007 01:36 ~ 01:46)
  18. ' keşke o talihsiz olay başıma gelmeseydi de hala izmir' de olup sevgili dostlarımla bir iki top tepebilseydim ' düşüncelerinin beynimde doğmasına yol açan zirve. inşallah, askere gitmez de buralarda olursam, sözüm olsun bir zirve onlara.
    #2150468 (abberline, 17.08.2007 19:51)
  19. zirve için tam 24 saat kalmıştır. 24 saat sonra şu dakikalarda hakem son kontrolleri yapacak ve düdük eşliğinde maç başlayacaktır.
    #2150795 (markasiz, 17.08.2007 21:01)
  20. karşı takımı sayıyorum, ronaldinho, ronaldinho, ronaldinho, ronaldinho ve kaka* ulan bir takım takım olalı böyle takım görmemiştir takım'ı ve oyuncuları da chazsmyr dhuunyl, ben ve mahalleden arkadaş, dolayli zarf tumleci ve mahalleden arkadaşı ve sivrisinekvekaranfil. bir kaç tane komik diyalog da yaşanmadı değil hani. ayrıca bundan sonra çağdaş tek biz hepimiz olacağız;

1)çağdaş topla mükemmel ayak hareketleriyle markasız'ın üzerine gelmektedir. markasız da gözleri yorulduğundan ötürü;
    +abi bokunu yiyim adam gibi pas ver maymuna çevirme bizi ya.
    -hehehe yok gel buraya deyip beni 8 kat katlayıp sonra da gidip gol atmıştır.

2)maç bitiminde sivrisinekvekaranfil'in kendine kötü oyunundan dolayı(ki gayet iyiydi) hayalet ismini takması;

3)nostr abinin 50. şutunda golü bulması;

4)kum saati espirisi: insanların saha kenarına toplanmaya başlamalarıyla maçının sonunun geldiği anlamamızın muhabbeti;

5)ee çaylar kimden'in dostluk kazansın lafına hayır biz kazanacağız demem;

6)ve bir ee çaylar kimden'e geçen top bir çağdaş' geçen top sonra bir italyan83'e geçen toptan sonra gol atılması ve yine benim ulan siz atmasaydınız ben atacaktım yeter be maymun ettiniz beni ya tepkimdir.
    #2157164 (markasiz, 18.08.2007 23:47)
  21. güzel ve zevkli bir maçtı. tabi 1 saat boyunca susuzluktan kırılmamız da cabasıydı. sağolsun nostradomuz sakız verdi de onu çiğnedik. malum su yok, melih gökçek var. nostradomuz abimizi '' benim babam '' sanmaları da ayrı bir enteresandı. *

zirvenin en büyüğü ve en küçüğü bir araya gelince farklı hadiseler yaşanabiliyor.

cağdaş, ee çaylar kimden, rantulas, dolaylı zarf tümleci, benim gözüme çarpanlardı.

nostradomuz abi günde üç paket sigara içmesine rağmen çok iyi bir performans çıkardı.

sağolsun markasız yine güzel bir zirve düzenledi. valla para vermedim kimseye istemedi kimse. o kadar güzel insanlar yahu. ama artık çek falan keseyim ne bileyim nihayetinde pazarlamacıyım para bol yani. *

gelen herkese çok teşekkürler ve güzel oyunları için ayrıca.

ama iyi terledik allah için. *

hadi bakalım..
    #2157173 (peceteye recete yazan doktor, 18.08.2007 23:49 ~ 19.08.2007 15:56)
  22. markasizın karşı takım diye saydığı ronaldinholar arasındaki kaka bendim.*****
    çok ciddi bi zirve oldu, çalımlar konuştu, susmadı bi türlü. ama oyunculardan pek ses çıkmıyodu. bi işte markasizın "yeter abi atın şu golü yoksa ben atıcam" serzenişi duyulabildi, bi de benim isabetsiz paslarımdan sonraki özürlerim ya da lanet okumalarım. ya da ben sağırım.

izmirin ronaldinho'su da çağdaş olarak belirlenmiştir, sanırım orda olup da itirazı olan yok.
    #2157350 (rantulas, 19.08.2007 00:15 ~ 00:17)
  23. en çok eğlendiğim halı saha maçlarından biri olmuştur. böyle zirve düzenleyen herkese teşekkürlerimi sunarım. maça iki dakika geç gelmemden dolayı bazı uuser larla tanışamadım. hepsinden kendini tanıtır özel mesaj beklentim vardır.

ben kim miyim? sahayı ağlatan ve ronaldinho ların arasından sıyrılmaya çalışan kaka yım.

maça geçelim.

bizim takımdan başlarsak;

çağdaş karşı takımı süründürme konusunda oldukça hırslıydı. eski topçulardan olduğu belli. fakat ayağına yakın zamanda ayar çekmesi gerekmektedir ve tanıdık tornacı önerebilirim. ayrıca babasının geçirdiği kalp krizi dolayısı ile çok geçmiş olsun demek istiyorum.

nostradomuz elinden gelen herşeyi yaptı. güzel goller attı. kızılcahamam ın çok yararı olmuş belli. yalnız yolculuk uzun sürmüş olacak ki biraz yorgun göründü.

peçeteye reçete yazan doktor yerinde kademeleriyle defansın belkemiği oldu ama sonlara doğru kemik biraz çatladı gibi. yine de ikiye bir ataklarda iyi top kesti.

italian83 ve rantulas ı karıştırdığım için yorumu sonraya bırakıyorum ama ikisi de iyiydi.

edit1:

rantulas defansta peçeteye reçete yazan doktor ile tandem i kusursuz uyguladılar. ömer üründül görse gözleri yaşarırdı o derece yani. maçın sonlarına doğru ayakları tutmaz oldu.

italian83 çok güzel goller ve şutlar attı. çağdaş ile varyasyonlu goller atıp markasız ı çileden çıkardılar.

karşı takım ise;

markasız süper ara paslar verdi ama forvet hattı biraz bencildi. ayrıca bir ara geriden gelip beraberliği yakaladıklarında ben "ne güzel dostluk kazanacak" dedim. anında yapıştırdı cevabı: "hayır biz kazanacağız"

dolaylı zarf tümleci arkalara çok kaçtı iyi kaçtı. ekürisi ile çok iyi anlaştılar ve bizim takımı zorladılar. güzel goller attılar.

diğer oyuncularla ilgili yorumu tanışmadan sonraya bırakacağım.

maça gelen herkesin ayaklarına sağlık diyorum. bir daha ki halı saha zirvesinde görüşmek üzere.
    #2157491 (ee caylar kimden, 19.08.2007 00:35 ~ 20.08.2007 09:37)
  24. ankara'da bulunmam suretiyle giden arkadaşların hayal kırıklığına uğradığı zirvedir. *
    #2157503 (hataliysam ara, 19.08.2007 00:38 ~ 00:41)
  25. bizi yalnız bırakmayıp katılan herkese çok teşekkürler ettiğim zirve şeysi. izmirli yazarlar için bir ilkti. eminim ki bundan sonra gerisi gelecektir. ayrıca yeni yazarlarla tanışma imkanı da sunmuştur. güzel bir zirve olduğuna inanmaktayım. her ne kadar maç sonrasında uygun bir muhabbet ortamı olamasa da herkes zevk almıştır umarım. ki öyle gözüküyor. saha seçimi konusunda biraz daha araştırmacı olmak gerektiğini anladım. bir dahaki sefere her şeyiyle kusursuz bir zirve olacaktır. söz.

maça gelince... 1 farkla yenilmiş bizim takım öyle diyorlar... bir zaman sonra saymayı bıraktığım için haberim bile yok. aradaki farkın 1 olması da ayrı bir konu zaten. biz o kadar gol attık mı ulen. vay be. ezilmemişiz...

rakip takımın maçtan önce bir yerde buluşup, sahaya antremanlı geldiğini düşünmekteyim. kalecisinden forvetine kadar hakikaten iyi oynadılar. tebrikler valla. ama biz de iyi oynadık hakkımızı yemeyin lütfen. * takım olarak çabucak yorulsak da; arkadaşlar iyi koştular, iyi yoruldular.

maçtan sonraki küçük ronaldünho figürlü kupayı "çağdaş, ee çaylar kimden ve italian83" birlikte kaldırdılar. hakikaten oyunları görülmeye değerdi.

tekrarının bir an önce yapılmasını umduğum zirvedir ayrıca.

chazsmyr dhuunyl, markasiz,sivrisinekvekaranfil, italian83, ee caylar kimden, peceteye recete yazan doktor, nostradomuz, rantulas ve çağdaş... çok teşekkürler...
    #2161324 (dolayli zarf tumleci, 19.08.2007 18:54)
/ 2
Copyright © 2009 - uludağ sözlük

izmir ronaldinho lari gorelim hali saha zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. izmir ronaldinho lari gorelim hali saha zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu izmir ronaldinho lari gorelim hali saha zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about izmir ronaldinho lari gorelim hali saha zirvesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.