izmir hatirasi 

kapat
  1. muammer ketencoglu nun "eski izmir den türk, rum ve yahudi türküleri" adı altında çıkartmış olduğu albümün adı.
    albümün içindeki parçalar;

1 Uçun Kuşlar
    2 Medilimin Ucuna Sakız
    3 Hicaz Taksim
    4 Esma
    5 izmir Üçlemesi
    6 To Salvari
    7 Alt ay Oldu Ben Bu Dağı Aşalı
    8 Hürmüz Hanım
    9 Muhayyer Taksim
    10 Milo Mu Ke Mandarini
    11 Segah Taksim
    12 Üç Kemerin Dibeği
    13 Alma Miya
    14 Şu izmir den Çekirdeksiz Nar
    15 To Dervisaki
    16 Gökşen Efe m
    17 Yalo Yalo
    #2927713 (dis kapinin mandali, 31.01.2008 21:20 ~ 17.03.2008 16:26)
  2. dinledikçe dinlenen efkar dolu çok güzel bir albüm. lakin bu kadar güzel bir albüm az bilinirken piyasadaki abuk sabuk * albümlerin çok satması da içime dokunuyor be sözlük.
    #3293172 (rommel, 19.04.2008 23:39)

© 2008 - uludağ sözlük

izmir hatirasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. izmir hatirasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu izmir hatirasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucak tuvaleti nin vakumuna gotu kaptirmak » solaryuma giren zenci » ofsayti bozmak » wolf » cool kelimesinin turkce deki tam karsiligi » acilar sorular ve yuzler » ilk maymunlarin nereden geldigi sorusu » maymun charlie » oralet » baby a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci