izmir den uzum gelir ondan sonra ne gelir 

kapat
  1. çocuklugumuzun aptal bilmecelerinden. genelde ayva, armut, avakado gibi cevaplar verilir, oysa cevap onbir sayısıdır. ne kadar zekice değil mi?
    #2194395 (cNyT, 25.08.2007 01:34)
  2. (bkz: 11)
    (bkz: iğrenç espriler)
    #2524813 (altar in oglu tarkan in oglu, 27.10.2007 19:07)

© 2008 - uludağ sözlük

izmir den uzum gelir ondan sonra ne gelir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. izmir den uzum gelir ondan sonra ne gelir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu izmir den uzum gelir ondan sonra ne gelir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kalpsiz adam » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » yavuz seckin » erzurum » bana sen lazimsin » porfirio diaz » uludag sozluk moderasyonu » baba ogul diyaloglari » yanlis anlasilmis sarki sozleri » sualtu housing » zor mac » sozlukte her gun yapilan takim kavgalari » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » you fucking fat boy » bir kadinin en masum oldugu an » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cankiri » iu sozluk » dinde mantik aramamak » the science of sleep » duyun u umumiye » son mermiyi kendine sik » rs » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » bizim evin halleri » giresun » entry eksilerken godfather theme dinlemek » dis teli » michael beasley » sayra » ahmet yildiz olmedi