izmir de yasayip manita yapamayan erkek 

kapat
  1. tanım-beceriksiz, konuşmayı bilmeyen, anti sosyal, hayatı boyunca kaybetmeye mahkum erkektir.
    kısacası hıyarın tekidir babam afedersin.
    #3720557 (ankaragucluler saraba dustuler, 25.07.2008 21:12)
  2. (bkz: izmir'de yasiyorum, duzenli bir sex hayatim var)
    (bkz: yazarlarin aslinda demek istedikleri)
    #3720585 (hitman, 25.07.2008 21:16)
  3. istanbul'a davet ettiğimiz erkektir. *
    #3720592 (cherubinomudedin, 25.07.2008 21:17)
  4. 5 tane pinpirikli ablası başından eksik olmayan, bu yüzden de kızlardan korkmuş kaçmakta olan erkekdir.
    #3720603 (zuvvar, 25.07.2008 21:19)
  5. boşu boşuna anti sosyal, hıyar cart curt gibi iğrenç sıfatlar yakıştırılan insandır. gayet doğal karşılanması gerekendir.

sevgilinin olması için izmirde mi yaşamak gerekmektedir?

izmir'e her gelen "izmir kari bul lan bana allahsız.." deyince buluyor sanki..

*
    #3720624 (berrak sudaki kirmizi balik, 25.07.2008 21:22 ~ 21:24)

© 2008 - uludağ sözlük

izmir de yasayip manita yapamayan erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. izmir de yasayip manita yapamayan erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu izmir de yasayip manita yapamayan erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» before the dawn » walk over » bir varmis bir yokmus » fenerbahce » kafasi calisan ac kalmaz » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » one way ticket » samsun » schenardi » sozlukte kufur edememek » exodus » odtu de kizlar teklif ediyormus » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » airties modem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » drive » 15 mayis 2006 » gel anneye » ulmer munster » bana sen lazimsin » reinkaos » radyo televizyon ve sinema » amasya » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » rename » girlfriend » tudeh » cihangir » ikimize » ceci n est pas une pipe