izliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kari izliyorum
  2. ne izliyorum ozelligi
  3. hem tivi izliyorum hem radyo
  4. tv izliyorum o halde dusunmuyorum
  5. meclis tv izliyorum aikido ogreniyorum
  6. fashion tv izliyorum o halde aydinim
  7. samanyolu tv izliyorum o halde yobazim
  8. istanbul u izliyorum agzim acik
  9. radikal okuyorum cnbc e izliyorum
  10. tv izlemiyorum youtube izliyorum demek

© 2008 - uludağ sözlük

izliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. izliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu izliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkey hill » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » kendisinden nefret etmeyenden nefret etmek » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » odtu de kizlar teklif ediyormus » masumiyet muzesi » kul kardesler » hapishane » fener sozluk » john locke » yuz 1981 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 30 kg dashakli adam » konya » kara mancar » pleasantville » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » wristcutters a love story » sinir bozucu sorular » tom bombadil » salvar amerika nin jeanidir » metallica » yakisikli olmak » adana motor meslek lisesi » metrobus soforu » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » superseks