izlemeye devam edelim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bizi izlemeye devam edin
  2. bizi izlemeye devam etmeyin
  3. diyorum ki bizi izlemeye devam edin
  4. bizi izlemeye devam edin diyen komutan
  5. msnden devam edelim
  6. yatakta devam edelim
  7. ayrilalim ama sevismeye devam edelim
  8. geceye bende devam edelim mi
  9. buradan cok zor oluyor msnde devam edelim mi
  10. izlemeye al

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cevdet sunay in sovalye olmasi » 15 mayis 2008 cubuk ta patlama » altinordu » encam » the fountain » karpuz kokusu » demir kirat » mysterious » mavinin yankisi » mevzuhal » gulben ergen le surpriz » sigara dumaniyla dolu odanin penceresini acmak » liberalisticcommunist » msn de durusma yapmak » 23 nisanda mese palamutu yiyen cocuk » yaran wc kapi arkasi yazilari » son oylanan entry lerim » prenses diana » evde tek basinayken yapilabilecekler » dusunmemek hakkinda dusunmek » milano » sihhiye orduevi » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » cem yilmaz » var misin yok musun da ilk teklifi kabul etmek » harf oyunlu basliklar » beyin engelli » mustedric » nizam i alem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa