izlanda nin satisi 

kapat
  1. izlanda'nın an itibariyle vatandaşlarıyla birlikte satılması olayı.
    björk dahil değilmiş bu satışa. an itibariyle haber türk kanalından bildirilen haberdir.
    n'oluyo lan kriz ne hale getirdi dünyayı.

--spoiler--
    Küresel mali kriz yüzünden iflasın eşiğine gelen izlanda, eBay'de satışa çıkarıldı. izlanda'nın açılış fiyatı 99 pence. En yüksek fiyat 10 milyon pounda ulaştı

"Muhteşem doğası ve atları olan, ancak mali durumu iyileştirme gerektiren" duyurusuyla sitede satışa çıkarılan izlanda'nın açılış fiyatı 99 pence'ten başlatıldı.

En yüksek fiyatı verecek kişinin ülkeyi bizzat teslim alması koşuluyla satışa çıkarılan izlanda için verilen en yüksek fiyat 10 milyon pounda ulaştı.

Rusya'nın döviz rezervlerini desteklemek için 4 milyar avro kredi vereceği izlanda'nın satışına, vatandaşı ünlü şarkıcı Bjork dahil edilmedi.

Şu ana kadar isimsiz 26 kişinin teklif verdiği ve 84 fiyat teklifinin yapıldığı izlanda'nın satışı için teklif verenlerden de ilginç sorular geliyor.

Bunlar arasında, "Volkan/deprem sigortası dahil mi", "Ödememi dondurmam mümkün olur mu" ve "Ödemeyi teslimattan sonra yapabilir miyim" gibi sorular bulunuyor.

eBay, izlanda'nın satışı için son süreyi 17 Ekim olarak veriyor.
    --spoiler--

http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=229&sz=99090
    #4069964 (sultanfirardasenneredesin, 10.10.2008 15:54 ~ 15:56)
  2. yakında açık artırma usülü ile ihaleye çıkacak olan satıştır.
    #4069981 (alone with everybody, 10.10.2008 15:59)
  3. ya bu bana bi yerden tanıdık geliyo ama...
    (bkz: züğürt ağa)
    #4069992 (papaganini, 10.10.2008 16:01)
  4. (bkz: izlanda nın özelleştirilmesi)
    #4070001 (kotu kalpli ceyar, 10.10.2008 16:03)
  5. bir 5 yıl sonra olsaydı talip olacağım olan satıştı. ne yapalım kısmet. alsaydım şayet bütün bembeyaz kıçlı erkeklerini def eder. kadınlarını da amerika'ya satardım.
    #4070003 (alone with everybody, 10.10.2008 16:03 ~ 16:09)
  6. "hep bizmi açlık çekeceğiz, birazda siz aç kalın" diyerek değerlendirdiğim hadise.
    (bkz: şimdi onlar düşünsün)
    #4070007 (eses taraftari porsuk canavari, 10.10.2008 16:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

izlanda nin satisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. izlanda nin satisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu izlanda nin satisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about izlanda nin satisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» takim tutmayan erkek » 2046 » ankoh itosu » kunta kinte » pan am » zaha hadid » saraydaki mucevher » uludag sozluk » my way » crossing the water » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » club tribal » montajelemani » metro kapisina elini sokan insan » vize » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » babanin harclik verememesi » suat atesdagli » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » ford fiesta » deli bozgun dolu dizgin » dis ticaret acigi » real union » otobuste tepeye dikilen yasli kisi » sort indirip gol attilar » moderator sayisinin arttirilmasi » bok cuvalim » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » adalet ve kalkinma partisi » avar kaganligi