izindeyiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. atam izindeyiz
  2. ulu onder izindeyiz
  3. atam izindeyiz biz de fenerliyiz
  4. izindeyiz yuce atam
  5. atam izindeyiz sirozdan olecegiz
  6. atam izindeyiz diyene iyi tatiller demek
  7. ne erdogan ne baykal her zaman izindeyiz atam
  8. akp nin marstan atam izindeyiz bolumunu cikarmasi
  9. ataturk imzali atam izindeyiz pankarti

© 2008 - uludağ sözlük

izindeyiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. izindeyiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu izindeyiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 999 tane ozel mesaji olan yazar » caylakgeldimcaylakgidicem » kaleci sacli adam » ali ihsan sabis » bana bagiramazsin diyen sevgili » altizlara verilebilecek isimler » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » antu com » rapidshare » sebastian leto » fethullah gulen » alternatif mezar tasi yazilari » soza » karanlik isler » pkk li buldun mu keseceksin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zuvvar » damnation » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » konusmayan adam » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » esens » rihanna » kugu golu canavari » pilsener » kendini feda etmek » gunther prien » 2008 2009 uefa kupasi b grubu » abwehr » ismail turut