izin 

kapat
  1. yetkili ve ilgili kişilerden, istenen şeye ulaşmak, istenen şeyi yapmak için alınan rica, müsaade isteme.
    (asiti kaçmış kola, 30.05.2006 20:34)
  2. murathan mungan şiiri.

bilmediğiniz kelimelerin altını çizin, derdi öğretmenim
    bunca yıl, bunca yol, bunca hayat ve bunca kitaptan
    sonra bütün kelimelerin altını çiziyorum
    - öğretmenim artık izin istiyorum.
    (vernon sullivan, 19.02.2007 00:51)
  3. kendi ya da kendi istediği, olma, oldurmaya çalışma, olabilme ya da olamayışına, karışmamak..

yeni doğmuş öküz başlı antilop yavrusu nun, titrek bacakları ile ilk kalkışına ayağa,
    bakışı.. doğuranın..
    (havada panik, 04.05.2007 02:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» turk » exit music » arabam var » tecavuze ugrayan danimarkali turist » efsane geri dondu » hassiktir bakisi » korsan cd saticisi » valery meladze » baba » deprem ve yerin altindan gelen insan sesleri » redwinemania » cildirin » elif safak in saclarinin arkasini merak etmek » blanka » cihat sener » ucurumlari sevenlerin kanatlari olmali » galatasaray » hanimeli » sago yine kasmis » ceza sahasi yan cizgisi » alone with everybody » zeytin » corvus corax » antu » mitmit » xtube com » mehmet yildiz » lost » 1984 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa