izdustugun yerlerin agrimasi 

1. beynimin içini kemiren olguların işdüşümlerinin hayata yasımasını çözümleme kapasitemin feveran ettiği, kayışı kopmuş yerine çorap bağlanmış hayatın sadece 25 km idare edebileceği bir noktada tüm hayatıma düşen izlerinin bir boka yaramadığının farkındaki bünyemin işlevselliğini yitirmesi..

(bkz: evet piçim)
    #1513762 (mey, 10.04.2007 20:19)

© 2008 - uludağ sözlük

izdustugun yerlerin agrimasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. izdustugun yerlerin agrimasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu izdustugun yerlerin agrimasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» protect me from what i want » milan » bursa nin kizlarinin guzel olmasi » john fante » ask i memnu » dusunuyorum oyleyse varim » hocali katliami » hagi topun basinda » gitmiyorum » morganize isler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games