iyiler cok yasamiyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu sehirde kimse yasamiyor
  2. seref bey artik burada yasamiyor
  3. iyiler hep iyi
  4. kaybeden iyiler
  5. iyiler sikicidir
  6. iyiler hatirlanir
  7. iyiler iyidir
  8. iyiler hep kazanir
  9. iyiler cok yasamaz
  10. filmlerde iyiler de kazansin

© 2008 - uludağ sözlük

iyiler cok yasamiyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iyiler cok yasamiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyiler cok yasamiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gossip girl » data acqusition » ellie bartowski » sir isaac » yusuf ziya pasa kulliyesi » ayar yedim kacayim » ali turca » unfaithful » istevizyon » sol frame deki hareketsizlik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci