iyiki sonradan gelmisiz de oraya oturmusuz 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dunyaya erken gelmisiz
  2. iyiki dogdun
  3. iyiki soyledin bilmiyordum
  4. dunyaya iyiki geldin uludagda yazar oldun
  5. oraya
  6. sen nereye ben oraya
  7. bir de oraya x gelmesin mi
  8. oraya gelmeyeyim
  9. biz daha oraya gelmedik
  10. muzik nereye sen oraya

© 2008 - uludağ sözlük

iyiki sonradan gelmisiz de oraya oturmusuz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iyiki sonradan gelmisiz de oraya oturmusuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyiki sonradan gelmisiz de oraya oturmusuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haluk piyes » tatile cikamamak » sevgiliden ilgi gormek icin hasta numarasi yapmak » korlesme » brukerizm » ogretmenlerin sinifa dalarak girmesi » basbakan serefsiz degildir » entry baslik uyumsuzlugu » mail bakarken bilgisayar kitlendi diyen musteri » celiskili atasozleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci