iyiki geldi su nerf 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iyiki dogdun
  2. iyiki soyledin bilmiyordum
  3. dunyaya iyiki geldin uludagda yazar oldun
  4. oha falan oldum kal geldi gul beklerken dal geldi
  5. ha geldi ha gelecek derken geldi
  6. yaz geldi hos geldi minik kus guluverdi
  7. yaz geldi hos geldi minik kus kusuverdi
  8. yaz geldi hos geldi minik kus otuverdi
  9. abi sahibi geldi abi tavuk geldi
  10. yaz geldi hos geldi minik kus opuverdi

© 2008 - uludağ sözlük

iyiki geldi su nerf başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iyiki geldi su nerf ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyiki geldi su nerf nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 12 gun tuvalete cikmamak » yeddiemin » cronica de una muerta anunciada » luther » ameliyat sirasinda hemsireden makas alan cerrah » kars » emma shapplin » berna ozturk » ankara » atvde aglamak » kablosuz internet caiz degildir » hatirla sevgili » iphone 3g » arda turan in umit milli takimda oynamasi » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » ezergecerus » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » sozluk u birakip facebook ta takilmak » yavuz sultan selim agliyor » ned flanders » zwh » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » army of me » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » uydunet » mutlulugun tek yolu yoktur » farkina varamamak » aaal sozluk