iyiki dogdunuz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hangi yilda dogdunuz
  2. bunun icin dogdunuz
  3. sizler bugun icin dogdunuz
  4. iyiki dogdun
  5. iyiki soyledin bilmiyordum
  6. dunyaya iyiki geldin uludagda yazar oldun

© 2008 - uludağ sözlük

iyiki dogdunuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iyiki dogdunuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyiki dogdunuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkeksen oku » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » melek » her zaman daha iyi bir hikayesi olan insan » dero birlikleri » susuz anadolu ogretmen lisesi » uludag sozluk moderasyonu » ne mutlu turk um diyene » cukkaci ahmet hoca » son » kaos gl » null morpheme » samimiyetsizlik » sevgilisini ilk bulusmada open erkek » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yanlislikla dolu olan tuvalete girmek » askerligi istemeyen solcu » arog » erik gerets » ridvan dilmen » ismail yk karizmasi » en erken bosalma rekoru » spor programlarini izlemeyen fb li taraftar » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » eski sevgili » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » bir deniz feneri vardi ne oldu » birol guven in lost senaristi olmasi » sorumluluk benim » the man who sold the world