iyi vurur 

kapat
  1. Klasik halı saha repliği, genellikle rakip takımdaki oyuncu söyler, sinir bozucudur, şutu atacak kişinin konsantrasyonunu bozar, beklentileri artırır.
    (scarab, 05.07.2006 18:11)
  2. rakip takım oyuncuları tarafından halı saha insanına ardarda söylendiğinde orta çizgiden manasız şutlar, rakip kaleye arkası dönükken yapılan istemsiz, panik vuruşlar gibi geri dönüşümleri olabilen gaz repliği.

x : iyi vurur iyi vuruuuuuuurrr...

y : ıhıınnggggg..

z : aha top denize gitti...söylemeyin olum şu herife şunu ya...
    (erdener abi, 05.07.2006 18:17)
  3. türk futbol jargonuna dahil bir futbolcuya gayri resmi olarak verilen en büyük madalyalardan birisi. büyük onurdur bir futbolcu için iyi vurur ordan payesi almak.
    (laz pacino, 25.09.2006 15:44)
  4. en büyük spiker yalanıdır. serbest vuruşta topun başına geçen futbolcu için söylerler. nasıl olsa topun başına geçtiğine göre takımın en iyi topa vuran oyuncusudur ordan. e takım da mal değildir heral, iyi vuran birileri vardır ordan, her takımda.
    (redwinemania, 25.09.2006 15:50)
  5. selçuk şahin lyona yanlışlıkla attığı bir golden sonra ne zaman 30 metre civarın da şut şansı bulsa spikerin dediği laftır
    (dermatolog, 25.09.2006 15:50)
  6. ercan taner'in aynı tonlamayla söylediği bir de "sert vurur" lafı vardır ki, aman diyim...
    (timsah, 26.09.2006 13:15)
  7. (bkz: vurucu tim)
    (bkz: finishing)
    (emmo, 05.08.2007 17:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sigarayi birakma yontemleri » facebook » demir kirat » lavinya » hops islak mendil » tezgahin onunu kapatma kardesim » madimak muze olsun kampanyasi » dark messiah of might and magic » liberal sol » schizo » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » as the eternity opens » boyabat kalesi » tiramola » stand upcilar icin oneriler » asik oldugu kizin adini bilmemek » azot fiksasyonu » yapma cocugum yapma evladim » flash bellegi evde unutmak » mavinin yankisi » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » four seasons hotel bosphorus » amy lynn lee » cinsel ozgurluk basliklarini hep erkeklerin acmasi » nihat dogan in sozlugu basmasi » yaratici msn nickleri » dilenci kiligina girip dilenmek » besni nin tarihi eserleri » buca gurcesme lisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa