iyi oldu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. falan oldu filan oldu bir gun derler sinan oldu
  2. seni sevdim de ne oldu marlboro zengin oldu
  3. tayfun dindi yel oldu bulut dagildi iz oldu
  4. sevdik de ne oldu efes pilsen zengin oldu
  5. oldu guzelim oldu sozlerinle gozlerim doldu
  6. dink oldu turk dostu oldu
  7. sevdik de ne oldu tekel zengin oldu
  8. 2000 oldu bizim oldu
  9. enik buyudu it oldu yavsak buyudu bit oldu
  10. 100 oldu

© 2008 - uludağ sözlük

iyi oldu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iyi oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyi oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alisveris yapan sevgilisini bekleyen erkek » d segmenti » private sozluk » 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri » ateist sirin » times are bad » sfenks » sozlesmesi feshedilmis futbolcu buruklugu » screwed » otobuste kitap yazmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci