iyi ki yasadim 

1. Gittim ama neden gittim düşündün mü hiç
    Düşünmediysen düşün belki bulacaksın
    Gözünle görmen elinle tutman şart değil
    Ama illaki vicdanına bir soracaksın

Aç aç aç aç kalbini utanmadan
    Aç aç aç aç kapılarını kalp görür
    Ah insanın içindeki bu karanlık oda
    Elleriyle boğar en büyük aşkını bile öldürür

Kulun kölen olurum diyemem
    Böyle sevemem severim desem yalan
    Sözüm dilimden değil derinimden
    Sessizliğimden de anlar anlayan

Gittim ama pişman değilim iyi ki yaşadım
    Gönül varlığım daha da zengin öncesinden
    Bilirsin hatıralarım çok değerlidir
    Bir mevsim daha geçti aşk güncesinden

Söz-Müzik:Sezen Aksu
    Yorumlayan:Yeşim Salkım
    #1952897 (kIran kIrana, 17.07.2007 15:13)

© 2008 - uludağ sözlük

iyi ki yasadim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iyi ki yasadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyi ki yasadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galapagoslu iguana » gorucu usulu evlenmeyi elestiren zihniyet » otobuste yer vermek » beynine sidik suyu karismis » 2455 sayfalik iddianame okumak » tum zirveleri organize etmek » israil » yerdeki kola kutusunu metrelerce itekleyen kisi » guru yemis » madem gitti artik bok atabiliriz ekolu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci