iyi ki varsin iyi ki yokum 

kapat
  1. mor ve ötesi' nin * beyaz şarkısında geçen, insanı en derine götüren söz. herkes için farklı şeyler hissettiriyor. *
    #3274939 (miel, 15.04.2008 21:48)
  2. bir hayal kırıklıgı sonrasında yazılmış içli bi şarkı.
    koş koş kurtul eskit pabuçlarını
    dilimiz eksildi küçük kaldık, düştük...
    (bkz: ağlamak için birebir şarkılar)
    #3274958 (Gizli Ozne, 15.04.2008 21:52 ~ 23:17)

© 2008 - uludağ sözlük

iyi ki varsin iyi ki yokum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iyi ki varsin iyi ki yokum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyi ki varsin iyi ki yokum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bak yuru git kavga etmek istemiyorum » surekli negatif olan insanlar » hicbir oyunda iyi olmayan insan » radyo limon » ikinci balayi » fistikci sahap » uzaysiz » otto von bismarck » being hot won t make you a good » mal kelimesi yerine kullanilabilecek kelimeler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games