iyi ki dogmus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ay dogmus
  2. hanene ay dogmus
  3. ak pinar yapisina gun dogmus kapisina
  4. dogmus olmanin sakincasi uzerine
  5. dun dogmus bir bebege girebilen mikrop
  6. yeni dogmus bir bebegin gunlugu
  7. internetsiz dunyada dogmus son insanin oldugu gun
  8. dunya fenerbahceliler gununde dogmus olmak
  9. yeni dogmus zenci bir cocugun dis rengi
  10. yeni dogmus bebege kitap okuyan ebeveyn

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cem yilmaz li uludag sozluk reklamlari » zamani durdurmak » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » es durumundan cevresi genis olmak » sahin gorunumlu bmw » istah » floresans » little women » hemsire v » igrenc espriler » maurice williams » konya tramvayi » adana nin tarihi eserleri » sigaradan cekilen ilk firtla kibriti sondurmek » can yucel » para cokomel egrisi » gunumuzde degisen sol » yalnizlik » hekimhan in tarihi eserleri » fatih tekke » bey abi » haci muro » binnur kaya » enis akin » yesilcamin unutulmaz isimleri » ingiliz gorgusuzlugu » lise aski » abak » kaspersky antivirus 2009 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa