iyi gunde kotu gunde bilekligi 

kapat
  1. 2005 yılının eylül ayında bjk store tarafından piyasaya sürülen, iç içe geçik iki adet siyah ve beyaz renklerden oluşan, birinin üstünde "iyi günde", diğerinin üstünde de "kötü günde" yazısı olan, engelli oyuncularımıza yardım amacıyla satışa sunulmuş bileklik.
    #283200 (salca, 27.05.2006 18:55)
  2. beşiktaş'ımızın güzel bilekliğidir. siyah-beyaz-kırmızı'lı olanları da mevcuttur. iyi günde kötü günde bilekliği daha güzeldir ama. bileğime taktığım günden bu yana hiç çıkarılmamıştır.
    #3881855 (tanrica, 28.08.2008 12:36)
  3. çok güzel fikirdir. birlik mesajı veren bilekliklerdir
    #3881917 (OnurKul, 28.08.2008 12:53)

© 2008 - uludağ sözlük

iyi gunde kotu gunde bilekligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iyi gunde kotu gunde bilekligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyi gunde kotu gunde bilekligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet yildiz olmedi » beyaz melek » ahmet yildiz olmedi nin bir sosyal proje olmasi » dus pesindeysen dus pesine » galatasaray dan nefret etme sebepleri » ortadogu » radyo sol » megadeth dinlerken ders calismak » halkevleri » sensodyne » fernando chalana » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » corn flakes » omer faruk eminagaoglu » fanatizmin hastalik haline gelmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » ayak parmagi » onurkul » call center » dave matthews » binbasi ersever in itiraflari » the fall of max payne » unlulerin kisisel iletileri » vay amina koyim » enderun sirin » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » kara cahil » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » ugur dundar » roma hamami