iyi gecti baba deriz sonra da hocaya bok atariz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hocaya baba demek
  2. sinavdan sonra nasil gecti sorusu
  3. her sinavdan sonra sinavim kotu gecti demek
  4. biz ona aramizda x deriz geyigi
  5. onbes yil sonra gelen baba
  6. baba demokrasiden sonra hayat var mi
  7. biz kendi aramizda ataturk e ato deriz
  8. baba olduktan sonra soylenen ilk sozler
  9. baba uyuduktan sonra sigarasindan araklamak
  10. 10 cocuktan sonra kisir oldugunu anlayan baba

© 2008 - uludağ sözlük

iyi gecti baba deriz sonra da hocaya bok atariz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iyi gecti baba deriz sonra da hocaya bok atariz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyi gecti baba deriz sonra da hocaya bok atariz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » otuz bir cekerken kolun yerinden firlamasi » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » yuruyen merdivenin ciftler uzerindeki etkisi » basliklari alt alta okumak » hayri hicler » tu kaka bana » susuz » antropometri pergeli » ats2 » 11 mayis 2005 » gokdeniz karadeniz » hayrunnisa gul » yagmur kasifoglu » lethe » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » got kadar » masumiyet muzesi » sair uuserlardan siirler » osur ulan allahsiz » sebastian leto » ballboy » adam gibi adam ertugrul saglam » bal porsugu » madde 22 » turk muhendis ve mimar odalari birligi » gretsch » nubuntu » teror » kiz cocugu » i don t wanna know