iyi denemeydi 

kapat
  1. bunun can, canan, bizden bir türkçesi yok. ingilizce'de tam olarak nasıl geçiyor onu da bilmiyorum ama amerikan filmlerinin dublajlarında ve altyazılarında bu cümle aynen böyle geçer. sonrasında opsiyonel olarak "ahah" şeklinde gülme efekti. 14 yaşıma kadar elimde patlamış mısır mal gibi bunları izledim ben. yardımcı olun bana, kınamayın beni...
    #3625765 (lan kelimesine bayilan yazar, 06.07.2008 01:36)
  2. her ne kadar olumlu gibi görünse de başarısız bir eylemin ardından söylenen teselli cümlesinden ibarettir. kim ilk atışında hedefi 12'den vuran bir atıcıya iyi denemeydi diyebilir ki?
    #3625782 (neokurumneyazarim, 06.07.2008 01:39 ~ 01:40)
  3. (bkz: iyi denemeydi dostum biraz daha çalış başaracaksın)
    #3625795 (lip gloss and black, 06.07.2008 01:41)
  4. genelde iki herif karşı karşıyadır. arada atraksiyon seven kavgacı hatunlar da oluyor gerçi böyle filmlerde. bunlar kavgaya başlamak üzereyken biri bir hamle yapar, diğeri kıvrak hareketle kurtulur. sonra ikisi de anlaşmış gibi durur ve kurtulan konuşur: "iyi denemeydi". daha sonra aradan bir saniye geçer ya da geçmez ilk hamleyi yapan süpersonik hızla yeni bir hamle yapar ve kavga gürültü başlar. bu sahnelerdeki arbedenin giriş cümlesidir.
    #3625845 (bana bebegim de, 06.07.2008 01:48)
  5. ingilizcesi nice try dır. Devamında genelde my turn yani benim siram gelir. Ve hep birlikte iyi deneme yapan adamın ağzına sıçılmasını izleriz.
    #3626057 (myntax error, 06.07.2008 02:23)
  6. (bkz: düzyazının sorgulayan gücü) *
    #3626333 (myosotis, 06.07.2008 03:23)

© 2008 - uludağ sözlük

iyi denemeydi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iyi denemeydi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyi denemeydi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2008 pekin olimpiyatlarinda akilda kalanlar » olivier peslier » radyo uludag dan soguma nedenleri » sensiz iki gun » surekli negatif olan insanlar » katya » john arden » turk ordusu abd ordusuna kafa tutar geyigi » radomir antic » the impossible quiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games