iyi de yapmistir yazdiklarini okuyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilk yazdiklarini okumak
  2. sadece kendi yazdiklarini okumak
  3. kendi yazdiklarini tanik gosteren yazar
  4. ne kadar okuyoruz
  5. seviserek okuyoruz
  6. ailecek okuyoruz
  7. severek okuyoruz
  8. sozluge yazdiklarini kitap olarak yayinlayan yazar
  9. 10 kasim 2007 sadece yazdiklarini okuma eylemi
  10. begenerek okuyoruz hepsini

© 2008 - uludağ sözlük

iyi de yapmistir yazdiklarini okuyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iyi de yapmistir yazdiklarini okuyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyi de yapmistir yazdiklarini okuyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maldonado nun gol atmasi » yazik » pilotmont » zamansiz olume mektuplar » abwehr » uc aynali kirk oda » google 2001 » erkek jinekolog » schenardi » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » squadron » korkusuz » orduevi » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avrupa nin yeni prensi » pkk saldirilari sonrasi kurtcu kekolarin yokolmasi » desperados » bir canim var al senin olsun » adana da starbucks olmamasi » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » aksiran teyzeli corega reklami » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » biricik suden » kor savasci » mudahil » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali » sayokan » kareem said » italyan otuzbiri